Η Παπαστράτος αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ελκυστικότερος εργοδότης για το 2022


 

Οι ελκυστικότεροι εργοδότες για το 2022, αναδείχθηκαν στη βάση κριτηρίων όπως ο ελκυστικός μισθός και οι παροχές, το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, οι δυνατότητες εξέλιξης σταδιοδρομίας που παρέχουν στους εργαζόμενους, η μακροπρόθεσμη ασφάλεια της εργασίας και η ισορροπία εργασιακής – προσωπικής ζωής.

Η Έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) αποτελεί την πιο πλήρη και ανεξάρτητη έρευνα παγκοσμίως, η οποία μελετά την ελκυστικότητα των μεγαλύτερων σε αριθμό προσωπικού εταιρειών καθώς και τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων σε έναν νέο εργοδότη.

Για την Ελλάδα, η έρευνα διεξάγεται για πέμπτη χρονιά, αξιολογώντας δείγμα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών σε αριθμό προσωπικού. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 3.547 άτομα, μεταξύ των οποίων, Έλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, ηλικίας από 18 και 65 ετών, ενώ οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά τον Ιανουάριο του 2022.

Oι top 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα για το 2022

1. Παπαστράτος ΑΒΕΣ

2. ΙΟΝ Α.Ε. COCOA & CHOCOLATE

3. LAMPSA Hotels

4. Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε.

5. Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

6. Ελληνικά Πετρέλαια

7. ΒΙΑΝΕΞ

8. Atlantica Hotel Management

9. ELPEN Φαρμακευτική

10. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Συγχαίροντας τους νικητές, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad στην Ελλάδα, κυρία Leigh Ostergard δήλωσε:

‘Η έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) επιβεβαιώνει ότι η ελκυστικότητα των επιχειρήσεων, σε μια αγορά εργασίας, η οποία, στη μετά-COVID εποχή παρουσιάζει νέα δεδομένα, αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια τόσο για την προσέλκυση, όσο και για τη διατήρηση των ταλέντων. Λαμβάνοντας ως δεδομένη την κινητικότητα που υπάρχει στην αγορά εργασίας, μία ενισχυμένη φήμη εργοδότη αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τις εταιρείες, ώστε να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους σαν εργοδότης επιλογής για τους ταλαντούχους υποψήφιους. Προβάλλοντας μία ισχυρή εικόνα εργοδότη και αναδεικνύοντας τις αξίες εκείνες που μπορούν να εμπνεύσουν το ανθρώπινο δυναμικό να παραμένει ευχαριστημένο και αφοσιωμένο, οι εταιρείες καθίστανται ιδιαίτερα θετικά παραδείγματα για την ελληνική αγορά. Εκ μέρους όλης της ομάδας της Randstad, θέλω να συγχαρώ τους νικητές και να τους ευχαριστήσω για όλα όσα έκαναν για να φέρουν τους ανθρώπους τους στην πρώτη γραμμή.”

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ