Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή, ύστερα από καταγγελία για revenge pοrn


 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να είχε, κατά το παρελθόν, αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σeξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πoρνογραφίας, με την πρώην σύντροφό του, χωρίς να έχει λάβει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Ο συνεργάτης του Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Είναι μία πάρα πολύ παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια ιστορία που είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά, και χαιρόμαστε και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα το πω. Σήμερα ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ, και δεν θα είναι εδώ από εδώ και πέρα».

Όπως είπε ο κ. Κανάκης, ήταν απόφαση του ίδιου αλλά και όλων πως δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα.

Σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη που υποστηρίζει πως γνωρίζει συνήγορο με γνώση της υπόθεσης, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχικό. Αφότου χώρισαν, η κοπέλα φέρεται να αντιλήφθηκε πως τρία βίντεο και εκατοντάδες φωτογραφίες της είχαν δημοσιευτεί χωρίς την έγκρισή της.

 

 

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ