Απορία και προβληματισμό γεννά η στάση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ο οποίος με την ψήφο του στο Ευρωκοινοβούλιο τάχθηκε κατά του δικαιώματος γυναικών στην επιλογή της άμβλωσης. Τι απαντά το γραφείο του;;;


 

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος συντάχθηκε με ακραίες φωνές του ευρωκοινοβουλίου και δη με την άκρα δεξιά, που υποστηρίζει ότι “η ανθρώπινη ζωή πρέπει να προστατεύεται από τη σύλληψη“.

Η είδηση έρχεται στη δημοσιότητα μέσω των social media και δη του Twitter, όπου χρήστης του ανέβασε την πληροφορία με το κείμενο των υπογραφών

 Όπως απαντούν από το γραφείο του, έχει πολλές φορές ψηφίσει μαζί με τη ΚΟ της ΝΔ το δικαίωμα της γυναίκας να αυτοπροσδιορίζει το σώμα της και το δικαίωμα στην άμβλωση.
Η ψήφος στις 13 Μαρτίου είχε να κάνει με την προστασία της παιδικής ζωής, όπου ο Κυμπουρόπουλος τάχθηκε στην άποψη ότι πρέπει να προστατεύεται από τη στιγμή της σύλληψης. Βεβαίως, αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως άρνηση στη γυναίκα να επιλέξει η ίδια πώς θα διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ