Φροντιστηριακός Οργανισμός
“Πρότυπη Παιδεία”
25 χρόνια κοντά στους μαθητές, μετράμε 5.000 και πλέον επιτυχίες.


 

Η νέα σχολική και φροντιστηριακή χρονιά ξεκινά και πάλι!

Ο φροντιστηριακός οργανισμός “Πρότυπη Παιδεία”, στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια των μαθητών τα τελευταία 25 χρόνια. Ένα φροντιστήριο που έφερε χιλιάδες χαμόγελα αλλά και νέους επιστήμονες!

Στην “Πρότυπη Παιδεία” θα βρείτε την ολοκληρωμένη πρόταση της επιτυχίας που χρειάζεστε, με ευέλικτο πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ). Οι μαθητές έχουν συνεχή πρόσβαση σε δωρεάν σημειώσεις, οι γονείς ενημερώνονται τακτικά για την πρόοδο των παιδιών τους ενώ πραγματοποιούνται εκτός προγράμματος δωρεάν σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και 3ωρα επαναληπτικά διαγωνίσματα.

 

Στον Φροντιστηριακό Οργανισμό “Πρότυπη Παιδεία“, διδάσκουν έμπειροι καθηγητέςειδικευμένοι ανά διδακτικό αντικείμενο, ενημερωμένοι για κάθε αλλαγή της διδακτέας ύλης.

Ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος (Φιλόλογος), ο Κώστας Καστρινός (Βιολόγος), ο Παναγιώτης Λουζιώτης (Μαθηματικός), η Βιβή Νικολοπούλου (Οικονομολόγος), ο Σπήλιος Ρίσκας (Φυσικός) και ο Γιάννης Τζερτζεβέλης (Χημικός), είναι η ομάδα της επιτυχίας που βρίσκεται πάντα δίπλα στους μαθητές! Μαζί τους διδάσκουν, οι φιλόλογοι Σοφία Γεωργίου, Αθανάσιος Ζιάγκας και Αγγελική Στέφα, οι μαθηματικοί Βασίλης Καρδάρας και Ελένη Κοκκωνάκη, η Ανδριανή Ντουνιά Φυσικός και η χημικός Αγγελική Αλεξοπούλου.

Οι υπεύθυνοι του φροντιστηρίου είναι πρόθυμοι να συζητήσουν ειδικές οικονομικές προτάσεις για πακέτα μαθημάτων προκειμένου να διαμορφώσετε την εκπαιδευτική πρόταση που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Δευτέρα 22 Αυγούστου και μπορείτε να επικοινωνήσετε ή να επισκεφθείτε το φροντιστήριο καθημερινά, 10:00 με 13:00 και 18:00 με 21:00!

Κύπρου 76, Κόρινθος

www.paideia.edu.gr | propaideia.edu@gmail.com | FB: Πρότυπη Παιδεία

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2741026053 | 2741072032

6974818740 | 6946684689

 

video/photos: PRESS CREW 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ