Φροντιστηριακός Οργανισμός
“Πρότυπη Παιδεία”
26 χρόνια κοντά στους μαθητές, μετράμε 5.000 και πλέον επιτυχίες


 

Στην Πρότυπη Παιδεία έχουμε ως κύριο μέλημά μας να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών δυνατοτήτων προς τους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Είναι υποχρέωσή μας απέναντι στους νέους και τις οικογένειες τους που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό από την φετινή σχολική χρονιά ξεκινάμε τη χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Keyschool, ενός πρωτοποριακού εργαλείου που δίνει την δυνατότητα στον μαθητή να μην χάνει κανένα μάθημα, αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να παρακολουθήσει δια ζώσης το μάθημά του.

Το Keyschool δεν είναι μία συνηθισμένη μορφή τηλεκπαίδευσης. Είναι μία σύνθετη διαδικασία, που παρέχει πρόσβαση στον μαθητή σε πλήθος δραστηριοτήτων (ασκήσεις κλειστού τύπου, σύντομα test στην ώρα του μαθήματος, αρχειοθέτηση του συνόλου των δραστηριοτήτων του, συνεχής υπενθύμιση των υποχρεώσεων του -διαγωνίσματα, εργασίες- , αρχείο επιδόσεων) και παράλληλα ενημερώνει αυτόματα και το γονιό για τις επιδόσεις των μαθητών και για τις επερχόμενες υποχρεώσεις τους, ώστε να είναι πιο οργανωμένη η προσπάθεια του κάθε μαθητή.

Όλα αυτά υποστηρίζονται από τα πλέον σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας που συμβάλλουν στην απρόσκοπτη διδασκαλία, τόσο της δια ζώσης, όσο και της τηλεκπαίδευσης. Κάθε αίθουσα μας είναι εφοδιασμένη με υπολογιστές, προτζέκτορες, κάμερες και διαδραστικούς πίνακες, ώστε να υπηρετεί τις ανάγκες του κάθε μαθητή και να κάνει πιο αποτελεσματική την εκπαιδευτική διαδικασία.

Στην Πρότυπη Παιδεία καινοτομούμε προκειμένου να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε μαθητή και μαθήτρια μου μας εμπιστεύεται! Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά με κάθε λεπτομέρεια την διαμόρφωση του καλύτερου δυνατού τρόπου για την προετοιμασία σας!

 

 

Κύπρου 76, Κόρινθος

www.paideia.edu.gr | propaideia.edu@gmail.com | FB: Πρότυπη Παιδεία

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2741026053 | 2741072032

6974818740 | 6946684689

 

video/photos: PRESS CREW 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ