Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του, ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων


 

 

Την προφυλάκιση 62χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής για τις κατηγορίες της πορνογραφίας ανηλίκων, γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους, κατάχρησης ανηλίκων και παράβασης της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ο κατηγορούμενος, που είχε γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, συνελήφθη έπειτα από καταγγελία μίας γυναίκας. Σύμφωνα με την καταγγελία, συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν δικές της φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Από την έρευνα της αστυνομίας ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 62χρονου στην υπόθεση και ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε η συμμετοχή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Έπειτα από έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένας φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοακουστικού υλικού, ερωτικού περιεχόμενου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης «usb» και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

 

Φωτογραφία: INTIMENEWS

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ