Την υπό όρους “κάθοδο” των αγροτών στο Σύνταγμα επέτρεψε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε.


 

Το “πράσινο φως” έδωσε η σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την είσοδο των αγροτών στην Αθήνα, υπό όρους όμως, που μένει να αποσαφηνιστούν πλήρως τη Δευτέρα (19/02).

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναμένεται να έχει μια πιο ξεκάθαρη πληροφόρηση από τους αγρότες για τους αριθμούς των συμμετεχόντων και των οχημάτων τους. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται αγρότες από την Θεσσαλία, την Βόρεια και την Στερεά Ελλάδα.

Δεν θα εμποδιστούν τα τρακτέρ να εισέλθουν στην Πρωτεύουσα, όμως θα καθορίσει αύριο η Αστυνομία πόσα τρακτέρ αντέχει το κέντρο της Αθήνας, η διαδρομή θα οριστεί μόνο από την Αστυνομία και η πορεία θα γίνει σε όλη της την διάρκεια με συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Υπενθυμίζεται ότι το “μπλόκο” του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ήρθε μετά τη συνάντησή του με αγρότες στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/02), προκειμένου να συζητηθεί η “μεγάλη κάθοδος” των αγροτών στην Αθήνα.

Η συγκέντρωση αναμένεται να κρατήσει 24ωρες και αναμένεται ταλαιπωρία για τους οδηγούς από αργά το βράδυ της Δευτέρας έως το πρωί της Τετάρτης και οι Αρχές καλούν τους πολίτες που δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να αποφύγουν όσο μπορούν τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο και το κέντρο της Αθήνας.

news247.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ