Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 8/1/2023


 

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η παρουσία του κόσμου αποδεικνύει τις άριστες σχέσεις με την Υπηρεσία ενώ σύσσωμο το ΔΣ του Επιμελητηρίου καλωσόριζε τον κόσμο στην είσοδο του Επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Λουζιώτης είπε στον χαιρετισμό που απηύθυνε ότι “το Επιμελητήριο είναι το “σπίτι” των επιχειρηματιών”, ενώ έκανε λόγο και για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε πολλά προγράμματα είτε για τις επιχειρήσεις είτε για την επιμόρφωση των εργαζομένων, δίνοντας υπόσχεση πως το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Σύντομο χαιρετισμό έκαναν οι βουλευτές κ.κ. Κόλλιας και Ψυχογιός, οι υφυπουργοί κ.κ Δήμας και Ταγαρας, η αντιπεριφερειάρχης κα.Κόρκα και κα.Καλογεροπούλου, οι Δήμαρχοι Βασίλης Νανόπουλος και Γεώργιος Γκιώνης και ο κ.Καββαθάς πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

 

photos: SzisidiS

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ