Μέσα στη νύχτα η υπεραγορά Picnic, συμφερόντων του Ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς, κάηκε ολοσχερώς, σε μια συγκλονιστική συμβολική κίνηση


 

Μέσα στη νύχτα η υπεραγορά ‘Picnic’ κάηκε ολοσχερώς, ταυτόχρονα με τις κινητοποιήσεις των αγροτών που έχουν μπλοκάρει με νταλίκες και τρακτέρ όλες τις κεντρικές αρτηρίες της χώρας και συνεχίζουν να συγκρούονται με τις ομάδες καταστολής. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, η πυροσβεστική έφτασε στην υπεραγορά Picnic, πέταξε ένα drone πάνω από το κτίριο και προχώρησε σε ενέργειες κατάσβεσης που είχαν στόχο να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς σε γειτονικά κτίρια.

Το Pinic είναι επιχείρηση συμφερόντων του Ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς στην Ολλανδία που επικεντρώνεται σε τρόφιμα νέας εποχής, όπως το κρέας φυτικής πρωτεΐνης. Κάνει παραδόσεις μόνο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα και λειτουργεί κυρίως με διαδικτυακές παραγγελίες.

Το ίδρυμα Γκέιτς είχε επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στην συγκεκριμένη επιχείρηση. Το γεγονός ότι η φωτιά έρχεται μαζί με τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ολλανδία, προκαλεί αυτονόητα υποψίες.

 

*O Bill Gates, είχε δικαστεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση και σε τεράστιο πρόστιμο στις ΗΠΑ για αντιδεοντολογική προώθηση προϊόντων, αθέμιτο ανταγωνισμό και δολιοφθορά περιουσίας πελατών του.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ