Διάκριση για το τραγούδι «Μια αγκαλιά όλοι μαζί» του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας  στον Διεθνή Διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί» του European School Radio


 

Το τραγούδι των μαθητών και μαθητριών της Στ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου Περαχώρας με τίτλο «Μια αγκαλιά όλοι μαζί» διακρίθηκε στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021» με τίτλο: «Από το Εγώ στο Εμείς» που συνδιοργανώνουν η Επιστημονική Εταιρεία European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν σχολικές μονάδες της Ελλάδας και της Κύπρου καθώς και σχολεία άλλων χωρών του εξωτερικού.
Το τραγούδι «Μια αγκαλιά όλοι μαζί» κατέλαβε  την 11η θέση μεταξύ δεκάδων ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της ομογένειας μετά την αξιολόγηση των κριτών.
Κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και της αναστολής της δια ζώσης διδασκαλίας, οι μαθητές εμπνεύστηκαν και έγραψαν τους στίχους με την καθοδήγηση της διευθύντριας του σχολείου και δασκάλας τους, κας. Βουδούρη Αγγελικής και της εκπ/κού Μουσικής κας. Χρυσανθοπούλου Ιωάννας, ενώ την μουσική υπογράφει ο συνθέτης κος. Κανάρης Κεραμάρης.
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν επηρεασμένο από την Επέτειο για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ