Έκκληση στην Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να μεριμνήσει για το πρόβλημα της υπερχείλισης των δεξαμενών νερού στο Ζευγολατιό έκανε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του χωριού κύριος Γιάννης Παπαδημητρίου.


 

Ο κύριος Παπαδημητρίου τόνισε πως είναι εγκληματικό να πηγαίνει ανεκμετάλλευτη μια τόσο μεγάλη ποσότητα νερού στην θάλασσα, την στιγμή μάλιστα που έχουμε μπροστά μας την περίοδο που δεν θα αργήσουν οι ειδοποιήσεις για λελογισμένη χρήση αλλά και οι αναπόφευκτες διακοπές της υδροδότησης κατά τη διάρκεια του 24ωρου.

Mε την ευκαιρία ο κύριος Παπαδημητρίου αναφέρθηκε ξανά στο περιστατικό που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου πέντε μήνες κατά το οποίο, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο κύριος Παπαδημητρίου, η Δημοτική Αρχή φερόταν να ”δωρίζει” μέρος του δημοτικού δικτύου σε ιδιώτη και κατόπιν ο Δήμος να το μισθώνει εκ νέου από τον ιδιώτη έναντι του ποσού των 500 ευρώ μηνιαίως. Ο κύριος Παπαδημητρίου, ακόμη και τώρα που η συγκεκριμένη δαπάνη φαίνεται να έχει σταματήσει, καλεί ξανά οποιοδήποτε από τα στελέχη του συνδυασμού του Δημάρχου να του απαντήσει σχετικά …..

επιμέλεια: Άννα Ευθυμιάδου
images: SzisidiS


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ