Μια εύκολη λύση για να “κρύψουμε” πολλά λαχανικά σε μια παρασκευή!



Υλικά:

250γρ μπρόκολο
3 καρότα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 πράσο
6-7 φύλλα σπανάκι
3 αυγά
1/2 κουπάκι γιαούρτι
1/2 φλ. γραβιέρα
1/2 φλ. νιφάδες ζέας αλεσμένες

Εκτέλεση:

Αλέθουμε τα λαχανικά λίγα λίγα μέχρι να γίνουν ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε κόλιανδρο, κουρκουμά, σκόνη σκόρδου, θυμάρι και λίγο αλάτι Μεσολογγίου.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά για να γίνει ένας χυλός και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσπαθήστε να βγουν λεπτά!
Τα σερβίρουμε είτε σκέτα, με γιαούρτι, κατίκι, φέτα ή με οτιδήποτε άλλο θέλετε.
Μια συνταγή που απευθύνεται σε μικρά αλλά και σε μεγάλα παιδιά που δυσκολεύονται με την κατανάλωση λαχανικών.

Δες το και στο Υoutube:
Anastasia Voulgaridou nutritionist

follow me for more: Αναστασία Βουλγαρίδου 

Αναστασία Βουλγαρίδου
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ