Εκδήλωση για τη βία κατά των γυναικών διοργανώνει η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σικυωνίων, με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ – ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ»


 

 

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 10:30 π.μ., στο Δημαρχείο Σικυωνίων – Κιάτο.

Επιπλέον, θα γνωστοποιηθεί το νομικό και κοινωνικό πλαίσιο στήριξης των θυμάτων, καθώς και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για την νομοθετική κατοχύρωση του όρου ”γυναικοκτονία”.

Θα μιλήσει η Μαρία Ρεπούση, ιστορικός, μέλος της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και η Μυρσίνη Ζορμπά, δικάκτωρ πολιτικών επιστημών, πρώην υπουργός Πολιτισμού.

Η ανακοίνωση:

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σικυωνίων, σε συνεργασία με την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.Κορινθίας, διοργανώνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 10:30, στο Δημαρχείο Σικυωνίων, (Γεωργίου Γεννηματά 2, Κιάτο) ,μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ – ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ. Με προβολές, δρώμενα και ανταλλαγή απόψεων θα φέρουμε στην επιφάνεια το κοινωνικό θέμα της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών, του νομικού και κοινωνικού πλαισίου στήριξης των θυμάτων, καθώς και των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για τη νομοθετική κατοχύρωση του όρου «Γυναικοκτονία» και τη στήριξη των γυναικών.

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ