Αδιανόητη γκάφα αστυνομικών της ομάδας Ζ, που δεν πίστεψαν ότι ο στόκος που βρήκαν στο αυτοκίνητο δυο εργατών στη Θεσσαλονίκη ήταν πράγματι στόκος. Θεώρησαν ότι ήταν κοκαΐνη, τους έπιασαν, τους κράτησαν δυο μέρες στο κρατητήριο αλλά η γκάφα γράφτηκε στα πρακτικά.


 

 

 

Η αποκάλυψη έγινε από το Associated Press, που έγραψε την Πέμπτη (08.07.2021) για την τεράστια γκάφα στη Θεσσαλονίκη, με την κοκαΐνη που δεν ήταν κοκαΐνη αλλά στόκος, όπως από την αρχή υποστήριζαν οι εργάτες. Οι δυο άνδρες, ηλικίας 38 και 44 ετών από την Αλβανία, αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα και οι κατηγορίες τους για διακίνηση ναρκωτικών αποσύρθηκαν αφού η αστυνομία παραδέχτηκε ότι η ουσία που κατάσχεσε από το αυτοκίνητό τους, δεν ήταν κοκαΐνη αλλά στόκος για ξύλο!

Όταν έγινε ο έλεγχος οι δυο άνδρες είπαν στους αστυνομικούς πως η λευκή σκόνη στο αυτοκίνητο ήταν στόκος, τα όργανα δεν πείστηκαν και θεώρησαν πως ήταν κοκαΐνη. Τότε δείγμα της σκόνης εστάλη σε δημόσιο εργαστήριο για ανάλυση όπου αποκαλύφθηκε τελικά ότι η σκόνη είχε μερικώς κρυσταλλοποιηθεί εξαιτίας της ζέστης στο αυτοκίνητο των δυο ανδρών!


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ