Η σκηνή εκτυλίχθηκε εχθές στην πλατεία Skanderbeg και καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν στο σημείο, στο πλαίσιο της κάλυψης των γενικών εκλογών που διενεργούνταν στη γειτονική χώρα.


 

Στα βιντεάκια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένα αμάξι να κάνει κύκλους με μεγάλη ταχύτητα εκτός ελέγχου στην πεζοδρομημένη πλατεία, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικά σημεία εμβολιασμού στην αλβανική πρωτεύουσα. Αρκετά άτομα εμφανίζονται να προσπαθούν να σταματήσουν τον οδηγό, επιχειρώντας να τον τραβήξουν έξω από την ανοιχτή πόρτα του κινούμενου οχήματος.

Λίγο αργότερα η πόρτα κλείνει ενώ το αμάξι συνεχίζει να κάνει κύκλους εκτός ελέγχου, μέχρι που ένας άνδρας με ένα άλμα βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία δράσης πηδάει με τα πόδια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο και το σταματά.

Η τοπική αστυνομία δήλωσε στο Reuters ότι ο 32χρονος οδηγός είχε προηγουμένως προκαλέσει συγκρούσεις με άλλα τρία αμάξια σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Πιστεύεται μάλιστα ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ