Στον απόηχο των υποθέσεων κακοποίησης που έρχονται στο φως, ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου με μήνυμά του στα social media, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θέλει να παρέχει νομική κάλυψη και ψυχολογική υποστήριξη στα θύματα.


Συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κάλεσε όσους έχουν βιώσει, ή γνωρίζουν περιστατικά κακοποίησης και μπορούν να τεκμηριώσουν τις καταγγελίες τους, να έρθουν σε επαφή μαζί του και εκείνος θα τους εξασφαλίσει νομική υποστήριξη.

Είναι μεγάλη μου επιθυμία και μεγάλη ανάγκη να δώσω ό,τι μπορώ σε αυτό το κεφάλαιο. Είχα πει εξ’ αρχής πως αν μπορώ να κάνω κάτι και αν θέλω να κάνω κάτι, αυτό είναι να ολοκληρώσω αυτό το έργο και μόνο. Δεν είμαι αρμόδιος σε αυτό. Μιλάω μόνο ως ένας άνθρωπος που είναι κάπως αναγνωρίσιμος κι έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και μέχρι εκεί. Δεν παίρνω τη θέση κανενός, ούτε υπόσχομαι ότι μπορώ να κάνω κάτι“, αναφέρει στο βίντεο.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός συνόδευσε το βίντεο με της εξής λεζάντα:

«Αν έχετε υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά σε δομή όσο γνωστή και αν είναι , ένα έχετε κάποιες πληροφορίες, αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια σχετικά με την υπεράσπιση σας. Και μπορείτε να υποστηρίξετε αυτά που λέτε, στείλτε μου όνομα και διεύθυνση στο inbox μόνο αυτό τίποτε άλλο και θα έρθω εγώ σε επαφή μαζί σας. Δεν αντικαθιστώ κανένα θεσμικό όργανο ούτε υπόσχομαι ότι θα λύσω εγώ το πρόβλημα. Θέλω όμως να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα σας και έχουν κάθε διάθεση να βοηθήσουν . Ας κάνουμε το πρώτο βήμα και ο φόβος θα αλλάξει πλευρά».

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ