Γαϊτανάκι δηλώσεων και ανακοινώσεων παρακολουθεί ο Κορίνθιος τις τελευταίες ώρες από τους τοπικούς άρχοντες τόσο της δημοτικής αρχής όσο και της αντιπολίτευσης.


 

 

Είναι γεγονός πως η ανομβρία ειδικά της τελευταίας χρονιάς ήταν μεγάλη και έτσι η δημοτική αρχή μας ανακοίνωσε πως είναι και η αιτία που για λίγο καιρό -πόσο ακριβώς δεν έγινε γνωστό- η ύδρευση, πρώτα σε κάποια δημοτικά διαμερίσματα του ευρύτερου Καλλικρατικού Δήμου και κατόπιν και στην πρωτεύουσα Κόρινθο, θα γίνεται με μικρή ενίσχυση από γεωτρήσεις η οποία δεν θα επηρεάσει την καταλληλότητά του.

Λάβρος ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο πως είναι υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή, τονίζοντας επί λέξει: “Τα ψέμματα τελείωσαν κ. Νανόπουλε. Το Κιάτο παίρνει νερό από το αντλιοστάσιο της Κορίνθου, που εσύ επέτρεψες να κατασκευάσει πάνω και στις δικές μας εγκαταστάσεις”.

Από τα πυρά του κυρίου Πνευματικού δεν ξέφυγε ούτε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πνοή Δημιουργίας” κύριος Νίκος Σταυρέλης, ο οποίος κατά τον πρώην δήμαρχο, οφείλει επίσης να παραιτηθεί μιας και εδώ και δύο χρόνια συνδιοικεί με την επικίνδυνη δημοτική αρχή.

Λαμβάνοντας την σκυτάλη ο κύριος Σταυρέλης ανακοίνωσε πως το νερό είναι δημόσιο αγαθό και όχι εργαλείο μικροπολιτικής συστήνοντας προς πάσα κατεύθυνση ψυχραιμία.

Το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων συνεχίστηκε κατόπιν με νέα ανακοίνωση του δημάρχου Κορινθίων να εγκαλεί τον κύριο Πνευματικό δηλώνοντας: “Κύριε  Πνευματικέ, ούτε σταγόνα νερό από τη Στυμφαλία δεν παίρνει το Κιάτο.
Γιατί  λέτε τέτοια ψέματα?
Σε όλη την Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα έλλειψης νερού. Αδικείτε συνειδητά τον καθημερινό αγώνα της ΔΕΥΑΚ όλο το καλοκαίρι. Μήνες πριν έχουν στερέψει οι πηγές στη Στυμφαλία“.

H ουσία κύριοι είναι πως τους πολίτες το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην πουν το νερό, νεράκι και ακόμη περισσότερο τους ενδιαφέρει να ενημερωθούν υπεύθυνα για την καθαρότητα και την υγιεινή του ύδατος που φτάνει στις βρύσες του νοικοκυριού και της οικογένειάς τους, όλα τα υπόλοιπα είναι το γνωστό παιχνίδι εντυπώσεων που λαμβάνει χώρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Τρίτη (21/9) υπάρχει προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του δημάρχου το πρωί στις 9:00 σχετικά με το θέμα.

 

επιμέλεια: PRESS CREW


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ