Μια φρικιαστική υπόθεση νεκροφιλίας βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία, καθώς υπάλληλος νοσοκομείων ομολόγησε ότι σε διάρκεια 12 ετών είχε ασελγήσει σε 100 πτώματα που βρίσκονταν στα νεκροτομεία.


 

 

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Σατζίντ Τζαβίντ, διέταξε να γίνει έρευνα για την υπόθεση, ενώ οι αρχές έχουν ήδη αναγνωρίσει την ταυτότητα 98 από τα θύματά του. Επίσης, έδωσε εντολή να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στα νεκροτομεία των νοσοκομείων. Ο υπουργός Υγείας δήλωσε την θλίψη του για τα συμβάντα και υποσχέθηκε στις οικογένειας των θυμάτων να κάνει ό,τι μπορεί για να απαλύνει τον πόνο τους.

Δράστης είναι ένας 67χρονος άνδρας, ο Ντέιβιντ Φούλερ, που στην περίοδο που εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στα νοσοκομεία του Κεντ και του Σάσεξ (2008-2020), προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε πτώματα. Λόγω της δουλειάς του είχε πρόσβαση στους χώρους των νεκροτομείων. Επίσης, κατέβαζε από το Ίντερνετ φωτογραφίες των νεκρών, ενώ διατηρούσε αρχείο των ασελγών πράξεών του.

Ο Φούλερ συνελήφθη στις 3 Δεκεμβρίου του 2020 για τις δολοφονίες δύο νεαρών γυναικών πριν από 33 χρόνια, καθώς τότε έγινε εφικτό να ταυτοποιηθεί το DNA που βρέθηκε στις σορούς των θυμάτων του. Και ενώ αρχικά αρνούνταν τις δολοφονίες υποστηρίζοντας ότι δεν είχε συνείδηση των πράξεών του, τέσσερις ημέρες πριν από τη δίκη, όχι μόνο ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει και είχε βιάσει τις δύο κοπέλες, αλλά και ότι συστηματικά ασελγούσε σε πτώματα στα νοσοκομεία όπου εργαζόταν.

Ο ψυχίατρος που τον εξέτασε κατέθεσε στο δικαστήριο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία στην προσωπικότητά του που να δείχνουν ψυχική ασθένεια και ότι προχωρούσε στις ασελγείς πράξεις μόνο για «σεξουαλική ικανοποίηση».

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ