Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Αρχική news Nεαρός στη Λαμία τραυματίστηκε όταν βούτηξε για τον Σταυρό

Nεαρός στη Λαμία τραυματίστηκε όταν βούτηξε για τον Σταυρό

O 22χρονος νεαρός τραυματίστηκε στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, όταν κατά τον αγιασμό των υδάτων βούτηξε για τον Σταυρό.


 

Ο νεαρός έπεσε από την προβλήτα χωρίς να υπολογίσει τη στάθμη του νερού, η οποία δεν είναι πάνω από μισό μέτρο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα χέρια και το κεφάλι. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Η γιατρός του Κέντρου Υγείας χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας του σταθερή, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των κατοίκων στο Θεολόγο το όχημα του ΕΚΑΒ καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από τα Καμένα Βούρλα.

Τελικά το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο, έστω και με καθυστέρηση και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα. Έτσι κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τελικά μεταφέρθηκε ο 22χρονος για να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ