Την Τετάρτη 28-7-2021 και ως τα μεσάνυχτα, η προθεσμία υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων


 

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο τους ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Επιπλέον, τα Λύκειά της χώρας θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη και χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Μέχρι και την Τετάρτη 28-7-2021 τα μεσάνυχτα, με τον ίδιο προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (ΠΜΔ) για τα Δημόσια ΙΕΚ, στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠΑΙΘ.

Την Πέμπτη 29-7-2021 ως το μεσημέρι στις 14.00, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν σχολές που δεν επιθυμούν τελικά, ενώ η προσθήκη σχολών ή η αλλαγή σειράς προτιμήσεων δεν θα είναι δυνατή. Στη συνέχεια, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.


 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ