Νομικά εναντίων του πρώην υπουργού κινείται ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του στο πρόσφατο δυστύχημα στα Τέμπη.


 

Ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του πρώην Υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Οι πρώτες νομικές διαδικασίες κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, έχουν αρχίσει να δρομολογούνται.  Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που επέβαινε στο τρένο και έχασε τη ζωή του κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να καταθέσει μήνυση και στη συνέχεια αγωγή στον κ. Καραμανλή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο MEGA, υπογραμμίζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του -μέχρι πρότινος υπουργού- όπου είχε εγγυηθεί ότι οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι ασφαλείς.

Η μήνυση αυτή θα πάει προσωπικά προς τον κ. Καραμανλή. Είχε εγγυηθεί ότι οι σιδηροδρομικές μεταφορές είναι ασφαλείς για τον ελληνικό λαό. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να αναζητούμε τις ευθύνες”, είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Παράλληλα, ο δικηγόρος σημείωσε ότι θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες κατά παντός υπευθύνου είτε είναι πολιτικά πρόσωπα, είτε υπεύθυνοι του ΟΣΕ, της ΓΑΙΑΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ