Και το Όσκαρ απέλπιδας προσπάθειας διακοπής του καπνίσματος πηγαίνει στον…….


 

 

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι ίσως το δυσκολότερο πράγμα στον κόσμο, ειδικά όταν είσαι θεριακλής. Αυτό φαίνεται να το έχει καταλάβει πολύ καλά ο κύριος Ιμπραΐμ Γιουτσέλ από την Κιουτάχεια της Τουρκίας, ο οποίος αφού έχασε τον πατέρα του από καρκίνο του πνεύμονα  αποφάσισε πως πρέπει να ξεμπερδεύει με το τσιγάρο μετά από 20 χρόνια εθισμού στον καπνό.

Παρ’όλα αυτά δεν κατέφυγε ούτε στο άτμισμα , ούτε στις τσίχλες νικοτίνης. Δεν κατέφυγε ούτε καν στον βελονισμό. Ο Ιμπραΐμ αποφάσισε να κλειδώσει κυριολεκτικά το κεφάλι του μέσα σε ένα κλουβί φτιαγμένο από σύρμα μέτρων! Πρόκειται για ένα DIY κράνος που φορά κάθε πρωί πριν πάει στη δουλειά αφήνοντας το κλειδί στη γυναίκα του, η οποία τον στηρίζει μεν, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν τον συνοδεύει στο καφέ η το ταβερνάκι.

Τα κενά που σχηματίζει το σύρμα του δίνουν τη δυνατότητα να φάει κρακεράκια ή να πιεί νερό αλλά το να καπνίσει είναι σχεδόν αδύνατο. Με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο φαίνεται να έχει καταφέρει να κάνει μια καλή αρχή. Δεν ξέρω αν ισχύει το “Don’t Try This at Homeαν πάντως το τολμήσετε, μη μας ξεχάσετε και στείλτε μας τις εντυπώσεις σας !!!!

επιμέλεια: SzisidiS


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ