Την απροθυμία της ελληνικής Πολιτείας να ενισχύσει ουσιαστικά το ΕΣΥ θέλησε να καλύψει με κόπους μιας ζωής η κ. Αθηνά Παπαχρήστου.


 

«Δούλευα μια ζωή, είχα κι ένα χωραφάκι και το πούλησα, μιας και δεν είχα οικογένεια» είπε για το κόστος των 65.000 ευρώ που κάλυψε για την αγορά του ασθενοφόρου.

Η συνταξιούχος αγρότισσα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή περιέγραψε τον «γολγοθά» που έζησαν με τον άνδρα της όλες εκείνες τις φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτούν αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Η ίδια, αφηγήθηκε τι βίωσε με τον άνδρα της όταν ακόμα ζούσε κι εκείνος, σχεδόν μία δεκαετία πριν, που έπρεπε να διακομισθεί στα Γιάννενα, και μείνανε στην Άρτα λόγω χιονιού.

Όπως ανέφερε, πρόσφατα η ίδια χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για λιθοτριψία, αλλά δεν υπήρχε ασθενοφόρο να έρθει να την πάρει και τρεις φορές έχασε το ραντεβού της! Την τέταρτη φορά ξεκίνησε το ασθενοφόρο από την Πάτρα όμως της είπαν πως χάλασε στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η γυναίκα αναγκάστηκε να πάρει ταξί γιατί θα έχανε πάλι το ραντεβού της.

«Είχα αγανακτήσει. Να έχεις έναν άρρωστο και να ο γιατρός λέει ότι πρέπει να πάει οπωσδήποτε στο νοσοκομείο και να μη βρίσκεις μέσο; Γι’ αυτό το πήρα, να είναι εδώ στον τομέα Μεσολογγίου, να εξυπηρετεί τους Μεσολογγίτες, γιατί δεν ενδιαφέρεται και κανένας, ούτε υπουργός, ούτε κανένας. Πρώτα απ’ όλα είναι η Υγεία. Να είναι εδώ για τους ταλαίπωρους και τους φτωχούς» είπε η συνταξιούχος αγρότισσα.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ