Θετικά απάντησε το Υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ) στο αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να παρέμβει εκατέρωθεν της διώρυγας στον Ισθμό της Κορίνθου για να ξεκινήσουν εργασίες περίφραξης.


 

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ Γρηγόρης Δημητριάδης έστειλε την σχετική επιστολή στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος είχε διατυπώσει το εν λόγω αίτημα.

Σύμφωνα με τον κύριο Δημητριάδη, “είναι επιτρεπτή η τοποθέτηση συρμάτινου πλέγματος εντός της ακίνητης περιουσίας της διώρυγας και σε απόσταση 10 μέτρων από το χείλος του καναλιού, για λόγους επαρκούς διασφάλισης της ανθρώπινης ζωής”.

Τέλος ο κύριος Δημητριάδης εκφράζει προς τον περιφερειάρχη “τις ευχαριστίες της ομάδας του Υπερταμείου, αλλά και εμένα προσωπικά, για την υποστήριξη που παρέχετε στην λειτουργία της ΑΕΔΙΚ (Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου)”.

Ικανοποίηση από την πλευρά της περιφέρειας με τον κύριο Νίκα να τονίζει πως πλέον μπορεί να ξεκινήσει η υλοποίηση της προϋπολογισμού περί τις 850.000 ευρώ παρέμβασης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και εκτίμησε ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ