ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων


 

Κάλεσμα προς τις γυναίκες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων να συμμετάσχουν στο  προγράμμα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ».

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας , μετά από αίτημα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το οποίο έγινε αποδεκτό, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας της Περιφέρεια Πελοποννήσου – Peloponnese Region, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο, με δωρεάν Μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ ΠΑΠ και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιακή μαστογραφία.
Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν από τις 20 Ιουνίου, στην κινητή μονάδα που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 27413 60601,-664 & 27440 62000 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ