Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη


 

Άνευ προηγουμένου πρόκληση σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων πρινα πο λίγη ώρα, καθώς συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ του DocumentoΜάριο Ραφαήλ Μπίκο, o οποίος τράβηξε φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι υπό ισχυρή αστυνομική περιφρούρηση με θωρακισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Ο Φουρθιώτης ζήτησε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ. Η δικηγόρος του και η φρουρά του του συνέστησαν να μην προβεί σε αυτή την κίνηση. Ωστόσο, ο παρουσιαστής επέμενε λέγοντας: «θα το κάνω γιατί είναι του Documento».


Την παράνομη κράτηση συνέχισε αστυνομικός που ανήκει στη φρουρά των δικαστηρίων. Η δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη ζήτησε από τον φωτορεπόρτερ να υπογράψει έγγραφο αποχώρησής του από τον δημόσιο χώρο των δικαστηρίων και ότι δεν θα χρησιμοποιήσει κάποια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

Ο φωτορεπόρτερ αρνήθηκε και ενώ ακόμα δεν έχει υποβληθεί σε βάρος του μήνυση, αστυνομικός που δηλώνει ότι είναι από το Α.Τ Κυψέλης εξακολουθεί να του συμπεριφέρεται σαν να είναι κρατούμενος. Μάλιστα ενώ ο αστυνομικός έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που δηλώνουν την ταυτότητα του φωτορεπόρτερ, δηλώνει ότι θα πρέπει να μεταβούν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ