Σάκης Τόλης & Κώστας Καζάκος σε συνεργασία με τους Manowar για τον νέο τους δίσκο


 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στο Fuzz club, χθες 15/11/2021, ο αρχηγός των MANOWAR, Joey De Maio ανακοινώνοντας μια εξαιρετική συνεργασία με τον Σάκη Τόλη και τον Κώστα Καζάκο στον νέο δίσκο των Manowar, με θεματολογία γύρω από την Οδύσσεια και κείμενο μεταφρασμένο στα αρχαία ελληνικά.

Για να γίνει μάλιστα πραγματικότητα η πολύ ωραία ιδέα χρειάστηκε η πολύτιμη βοήθεια του frontman των Rotting Christ, Σάκη Τόλη. Ο Σάκης μαζί με δική του ομάδα ανέλαβε το απαιτητικό έργο της μετάφρασης από τα αγγλικά στα αρχαία ελληνικά και είχε πολύτιμη συνεισφορά στις ηχογραφήσεις της πρόζας.

Ο Κώστας Καζάκος υποδύεται τον Οδυσσέα και ο Κωνταντίνος Καζάκος τον Τηλέμαχο σε μία διασκευασμένη ιστορία η οποία ακολουθεί την προσωπική ματιά του Τηλέμαχου πάνω στην Οδύσσεια.

“Είμαι φανατικός του metal και όταν ήρθε η πρόταση φυσικά δεν μπορούσα να αρνηθώ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” τόνισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος αφηγήθηκε και τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον πατέρα του να πάρει μέρος στο εγχείρημα. “Τον ρώτησα αν θυμάται το συγκρότημα που είχα αφίσα πάνω δεξιά στο δωμάτιό μου. Μου είπε πως όχι αλλά όταν του εξήγησα περί τίνος πρόκειται δέχθηκε με χαρά”.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα τα ακούσουμε πάνω στη σκηνή στις 22 Ιουνίου καθώς ο  Joey De Maio επιβεβαίωσε την εμφάνιση των MANOWAR, στο Release Festival στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2022.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ