Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (2/7) σε τηλεοπτική εκπομπή, ο γνωστός Chef και ιδιοκτήτης εστιατορίου περιέγραψε  την κατάσταση ως «περίεργη» και έκανε λόγο για «θολό τοπίο».


 

 

 

«Δεν ξέρουμε πως θα λειτουργήσουν τα μέτρα. Είναι μια περίεργη συνθήκη, σίγουρα δεν είναι στο πλαίσιο της “κανονικότητας” που λέμε σήμερα, δεν μπορεί να χωριστεί ένα εστιατόριο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους καθώς υπάρχει μια λεπτή γραμμή που μπορεί να δημιουργήσει κοινωνικό αυτοματισμό. Δεν νομίζω ότι μπορώ να έχω έξω ανεμβολίαστους και μέσα εμβολιασμένους. Όσοι άνθρωποι δεν πάνε να κάνουν το εμβόλιο δεν πρέπει να τους κατατάσσουμε στους αρνητές»

Συνέχισε λέγοντας ακόμα πως όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο μπορεί να έχουν δικαιολογημένες επιφυλάξεις και να χρειάζονται περισσότερες απαντήσεις. «Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε σε αυτό. Κι όσοι το έκαναν το εμβόλιο και όσοι δεν το έχουν κάνει δεν μπορούμε να καλούμε την αστυνομία. Με αυτές τις συνθήκες θα προτιμήσουν να βρεθούν σε κάποιο σπίτι και όχι να βγουν για φαγητό σε ένα εστιατόριο. Δεν δημιουργείται η διάθεση που είναι απαραίτητη, πρέπει να πείσουμε τον κόσμο με καμπάνιες ενημέρωσης και όχι με πρόστιμα. Πρέπει να ποντάρουμε στην ενημέρωση γιατί βρισκόμαστε υπό την απειλή τον Σεπτέμβριο να μπούμε πάλι σε περιπέτειες» τόνισε. Τέλος, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την τουριστική σεζόν καθώς όπως είπε τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα. «Υπάρχει αποκλεισμός από αρκετές χώρες και αυτό δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα» κατέληξε.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ