Στο παλιό καφενείο, “το Νέον”, στεγάζεται πλέον ο Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας “Λέλα Ιατρίδη”


 

Χαρά, ικανοποίηση και συγκίνηση στα εγκαίνια της νέας στέγης του Συλλόγου Γυναικών Σολυγείας “Λέλα Ιατρίδη”, που πραγματοποιήθηκαν χθες (17/10) όπως ήταν προγραμματισμένο, με τους κατοίκους να αψηφούν την βροχή και να συνεχίζουν την γιορτή τους.

Στον βυζαντινό ναό του Αγίου Γεωργίου, που μαζί με το παρεκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους, έχουν κηρυχθεί διατηρητέα μνημεία από το υπουργείο Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε εσπερινός και αρτοκλασία.

Ο Αγιασμός και η τελετή των εγκαινίων στο παλιό καφενείο “το Νέον”, που παραχωρήθηκε στον σύλλογο από τους απογόνους των ιδιοκτητών, γέμισαν με συγκίνηση τους γηραιότερους που διατηρούν τις μνήμες από την ζωντάνια του χωριού και τους νεότερους με αισιοδοξία για όσα έρχονται…

Ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Σολυγείας, έχει από χθες νέο “σπίτι” και αυτό είναι μια νίκη τόσο των γυναικών όσο και των συγχωριανών τους που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες τους.

Παρόντες στα εγκαίνια, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κος.Χρίστος Δήμας, η πολιτευτής Κορινθίας κα.Μαριλένα Σούκουλη, ο Δήμαρχος Κορινθίων κος.Βασίλης  Νανόπουλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας κος.Νίκος Σταυρέλης, ο πρόεδρος Σοφικού κος. Γρηγόρης Ρωτίδης, ο πρώην Δημαρχος Σολυγείας Ιωάννης Γκεζερλής, ο καθηγητής καρδιολογίας Δημήτριος Τούσουλης, μέλη της τοπικής δημοτικής ενότητας και όπως ήταν αναμενόμενο, όλο το χωριό!

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο κ. Έλενα Πιπίνη και σε όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών “Λέλα Ιατριδη”.

photos: PRESS CREW
video: Streetlife


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ