Οι χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν ως τις 28 Φεβρουαρίου 2023 ενώ την Κυριακή 15 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.


 

Ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν ως τις 28 Φεβρουαρίου 2023. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) σε σχετική ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι «οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν πανελλαδικά από τις 9 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 28 Φεβρουαρίου.

Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 15 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Πληροφορούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες – μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ