Ο γνωστός δημιουργός, δεν έκρυψε την οργή του για τα σχόλια του ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια στη δίκη του Λιγνάδη, αναφορικά με τον Μάνο Χατζιδάκι.


 

Υπενθυμίζεται πως ο συνήγορος του κατηγορούμενου υπέβαλλε ερώτηση σε μάρτυρα υπεράσπισης, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη: «Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης Μάνος Χατζιδάκις ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15-16-17-18 χρονών;»

Αναλυτικά όσα είπε:
«Ανήκω στους ανθρώπους που η χάρη του μεγάλου μαέστρου μου έδωσε τα πρώτα μου βήματα. Δεν είχα ποτέ πολύ κολλητή παρέα, αλλά είχα τις ευλογίες του. Θέλω να πω κάτι, που είναι καλό να ακουστεί για να μην έχουμε ποτέ ξανά μία τέτοια αναφορά», σχολίασε.

«Όταν σκουντάμε τα χώματα των μεγάλων πεθαμένων η δύναμη που ανακινείται είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να διαλύσει σύμπαντα. Κάτι από τη μεγάλη μας κληρονομιά, έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι που υπέγραψαν τη μεγάλη μας κληρονομιά είναι λίγοι, αλλά είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν, γιατί πάνω της βαδίσαμε όλοι. Θα το πω όπως το νιώθω και όπως το ενέγραψε κι ένας από τους φίλους και συνεργάτες μου, ο Γεροντίδης: Μακριά από την κληρονομιά μας τα σάπια βατράχια», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης και συνέχισε:

«Ο δικηγορικός σύλλογος πρέπει να κάνει κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο, να πάρει μέτρα για αυτόν τον άνθρωπο, δεν θέλω να πω το όνομά του, δεν θέλω να ανακυκλώνεται και να διαφημίζεται το όνομά του».

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας έχει κάνει λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ