Η φωτογραφία δείχνει την Κέιτ μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η μητέρα της κοντά στο κάστρο του Ουίνσδορ.


 

Η πριγκίπισσα, φορώντας γυαλιά ηλίου, φωτογραφήθηκε σε μεγάλη απόσταση στη θέση του συνοδηγού και οι φωτογραφίες  δημοσιεύτηκαν σε μια αμερικανική ιστοσελίδα  μετά από παγκόσμιες εικασίες που ακολούθησαν για την υγεία της πριγκίπισσας. Η συνοδευτική έκθεση αναφέρει ότι «διατηρεί χαμηλό προφίλ … ή προσπαθεί, ούτως ή άλλως».

Οι φωτογραφίες λέγεται ότι τραβήχτηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας, υποδηλώνοντας ότι η πριγκίπισσα και η μητέρα της μπορεί να επέστρεφαν από το σχολείο. Είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται μετά την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν περπάτησε στο Sandringham με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Οι φωτογραφίες δεν εγκρίθηκαν από το Παλάτι του Κένσινγκτον, το οποίο έχει υπογραμμίσει τακτικά την επιθυμία της πριγκίπισσας να κρατήσει το θέμα της υγείας της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας .

Η Κέιτ αναρρώνει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και δεν αναμένεται να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν από το Πάσχα.

ertnews.gr

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ