Το ζήτημα της αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστων χώρων από ορισμένα καταστήματα εστίασης μόνο καινούργιο δεν είναι.


Ο νέος δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης “είδε” και έφερε τον “ελέφαντα που υπήρχε χρόνια στο δωμάτιο“, όχι μόνο στην επικαιρότητα, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τις ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής να έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου του δήμου Κορινθίων κύριος Τάσος Μποζίκης σε σχετική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, μια διαπαραταξιακή επιτροπή είναι αυτή που θα αναλάβει να κάνει τη δουλειά με τέτοιο τρόπο ώστε και η νομιμότητα να αποκατασταθεί αλλά και οι ισορροπίες με τους επιχειρηματίες να μην διαταραχθούν.

Στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα ευαίσθητα θέματα που άπτονται της ασφάλειας αλλά και ακόμη περισσότερο της προσβασιμότητας των ΑΜΕΑ που σε αρκετές περιπτώσεις προκαλούν οι αυθαίρετες αυτές παρεμβάσεις, ο κύριος Μποζίκης απάντησε πως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή μιας και η μη ύπαρξη δημοτικής αστυνομίας περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του στις απανωτές παρεμβάσεις των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος τύπου του δήμου δήλωσε ξεκάθαρα πως σε δύο μήνες η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί…. Αναμένουμε λοιπόν και παρακολουθούμε…

επιμέλεια: SzisidiS

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ