Στη δημοσιότητα το τελευταίο trailer για την τέταρτη ταινία της σειράς John Wick


 

Για τις 24 Μαρτίου 2023 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του John Wick: Chapter 4, αλλά η Lionsgate αποφάσισε να κυκλοφορήσει από τώρα το τελικό trailer για την 4η ταινία της σειράς που υπόσχεται και πάλι καταιγιστική δράση με τους παλιούς και νέους χαρακτήρες της.

Ο Keanu Reeves αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του John Wick, σε μια ιστορία που ξεκίνησε το 2014 με την πρώτη ταινία. Εκεί γνωρίσαμε τον Wick ως έναν πρώην επαγγελματία δολοφόνο που είχε αποσυρθεί για να ζήσει μια ειρηνική ζωή. Όλα αλλάζουν απότομα όταν ανακαλύπτει πως το οργανωμένο έγκλημα ευθύνεται για τον θάνατο του σκύλου του και την κλοπή του αυτοκινήτου του,  ενώ μετά από τρεις ταινίες τον βρίσκουμε αντιμέτωπο με σχεδόν όλη την κάστα των δολοφόνων.

Στο τελευταίο trailer βλέπουμε ότι η υπόθεση θα εξελιχθεί σε διάφορες τοποθεσίες του κόσμου (Παρίσι, Ιαπωνία, αραβικές χώρες κλπ.) και παίρνουμε ακόμα μία γεύση από τον Bill Skarsgard στον ρόλο του Marquis de Gramont.

To John Wick: Chapter 4, θα είναι η μεγαλύτερη ταινία της σειράς σε διάρκεια (2 ώρες και 49 λεπτά), σε σκηνοθεσία και πάλι του Chad Stahelski, ο οποίος τόνισε πως θα εμβαθύνουν πολύ στην ιστορία του Continental Hotel, το μέρος συγκέντρωσης όλων των δολοφόνων.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ