Σήμανε συναγερμό!


 

Soundcheck και οι πρώτες μπύρες, συζητήσεις και πειράγματα γύρω στις 19:00. Το αγαπημένο J&J γέμισε με σκληρούς ήχους και τραγούδια.

Πριν το πολυαναμενόμενο live, είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον Frank και να ρωτήσουμε λίγα πράγματα για τα σχέδια του, την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, τον πόλεμο και τον ρόλο της μουσικής σε όλα αυτά.

Λίγο μετά τις 21:00, τον παλμό έδωσαν τα δικά μας παιδιά από το Λουτράκι, ο Βλαδίμηρος, ο Γιώργος και ο Βασίλης, γνωστοί ως “oi Vitrioloi” ανοίγοντας το live που τόσο είχαμε ανάγκη.

Η φωνή του FRANK PANX των θρυλικών Panx Romana & οι Σαλταδόροι συνέχισαν με το πιο αγαπημένο τραγούδι των Panx Romana, για να μας χαρίσουν τελικά μια νύχτα γεμάτη αγάπη.

Σε μια εποχή που καταρρέει, οι Panx Romana με τις καταιγιστικές μουσικές, τους αιχμηρούς και ουσιαστικούς στίχους και τη στάση τους, ενώνουν ολόκληρες γενιές μέσα από τραγούδια για ισότητα, ελευθερία, ανθρωπιά. Ιδέες και έννοιες που βάλλονται με πάθος.

Είναι η δύναμη του συνειδητοποιημένου rock’n’roll που ζει τ’ όνειρο ακόμα και αν μοιάζει ουτοπία. Όσο ουτοπικό είναι να κερδίσουμε, άλλο τόσο ουτοπικό είναι να νικηθούμε, είναι η αγαπημένη φράση του Frank Panx.

Αυτή η δύναμη είναι που ενώνει φωνές, στην συχνότητα των Panx με διαχρονικά παλαιά, αλλά και νέα τραγούδια μιας μπάντας, που η εποχή μας τη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ…

photos: Anna EfthimiadouSzisidiS
Video: Anna Efthimiadou

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ