Μια δεύτερη έκδοση με τα άπαντα του Jim Morrison, αναμένεται το καλοκαίρι


 

Το «A Guide to the Labyrinth: The Collected Works of Jim Morrison» του οίκου Genesis Publications είναι προϊόν συνεργασίας με την οικογένειά του Jim Morrison και το Jim Morrison Estate ενώ σηματοδοτεί τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ των Doors, LA Woman και τον θάνατο του τραγουδιστή, το 1971.

Στον εκδοτικό οίκο δόθηκε άδεια «απεριόριστης πρόσβασης» στα αρχεία του Jim Morrison , συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών ημερολογιών του θρυλικού μουσικού.

Η έκδοση θα συνδυάζει τις εκδόσεις έργων του Jim Morrison με ανέκδοτα ποιήματά του, στίχους, σπάνιες φωτογραφίες του Jim Morrison, ζωγραφιές, συνεντεύξεις  και αποσπάσματα από τα σημειωματάριά του.

Θα περιλαμβάνει επίσης μεταγενέστερες συνεντεύξεις με άλλους μουσικούς που σχολιάζουν τα γραπτά του και τη δουλειά του με τους Doors.

To «A Guide to the Labyrinth» θα κυκλοφορήσει σε 2.000 αντίτυπα ενώ προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.  Οι φανατικοί θαυμαστές μπορούν, στο site του εκδοτικού οίκου να εγγραφούν για να ενημερωθούν όταν η συλλογή θα είναι διαθέσιμη.

Επιπλέον, ο εκδοτικός οίκος Harper Collins θα κυκλοφορήσει την δική του συλλογή περίπου 600 σελίδων τον Ιούνιο, με τίτλο «The Collected Works of Jim Morrison: Poetry, Journals, Transcripts and Lyrics».


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ