Η Ιωάννα κρατά τη μάσκα στα χέρια και δείχνει το πρόσωπό της – «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά συναισθήματα: Άγχος, φόβος και συγκίνηση»


 

 

Δύο χρόνια μετά την επίθεση με που δέχτηκε από την Έφη Κακαράντζουλα η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει τη μάσκα της και για πρώτη φορά αποκαλύπτει το πρόσωπό της. Λίγο πριν την εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η νεαρή γυναίκα με περίσσιο θάρρος ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram από την καθημερινή «μάχη» που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη νέα της δημοσίευση, κρατά τη μάσκα στα χέρια της και δείχνει το πρόσωπό της. Γράφει σχετικά: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.
Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της και θα μιλήσει για την περιπέτεια της στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές». Η κάμερα την ακολουθεί στα χειρουργεία και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. «Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι πριν από αυτό και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο trailer της εκπομπής. Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου γυρνά στην Καλλιθέα όπου δέχτηκε την επίθεση.

 

 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ