Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τεράστια γενναιότητα αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια έναν ιατρικό μαραθώνιο για να επιστρέψει σε μια κανονική ζωή, μια ζωή που διέκοψε δραματικά και απότομα η φρικτή επίθεση εκείνο το πρωινό του Μαΐου του 2020.


 

Τις συγκλονιστικές στιγμές της επίθεσης που άλλαξε για πάντα τη ζωή της περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές».
Η συνέντευξη δόθηκε στο σημείο της επίθεσης, μπροστά από το ασανσέρ όπου η Ιωάννα περίμενε για να ανέβει στο γραφείο που εργαζόταν.

Η κοπέλα που αναδεικνύεται σε γυναίκα σύμβολο για θύματα παρόμοιων επιθέσεων, έβγαλε την προστατευτική μάσκα και σχεδόν δυο χρόνια από την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή, έδειξε το πρόσωπό της μετά την εναντίον της επίθεση με βιτριόλι, που τη στιγμάτισε ψυχικά και σωματικά.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει τη δύναμή της επιστρέφοντας στο σημείο της επίθεσης, «στο σημείο μηδέν» όπως το αποκάλεσε, και επιλέγει να το αντιμετωπίσει με χαμόγελο. Στη συνέντευξή της στον Σταύρο Θεοδωράκη, μιλάει για τις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο εξηγώντας την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

Εξηγεί όλες τις διαδικασίες που πέρασε, τα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε, τα όσα περνάει και τις επεμβάσεις που έπονται, προκειμένου να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κατάστασή της και κοιτάζει με δύναμη και αισιοδοξία μπροστά.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ