Από χθες το Instagram ενεργοποίησε την λειτουργία «Αναζήτηση στο χάρτη» ​​που θα μας βοηθά να βρίσκουμε δημοφιλείς προορισμούς ανάλογα την γεωγραφική μας θέση


 

 

Το Instagram καταβάλλει προσπάθειες με διάφορους τρόπους, ώστε όλο και περισσότεροι χρήστες να μπορούν να ανακαλύπτουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους. Έτσι, η νέα λειτουργία «Αναζήτηση στο χάρτη» έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν το Instagram για να μοιράζονται τις στιγμές τους από τα διάφορα μέρη ή επιχειρήσεις που επισκέπτονται, αλλά και να αναζητούν μέσω σχετικών hashtag μέρη που ίσως θέλουν να επισκεφτούν.

Η λειτουργία αναζήτησης στο χάρτη του Instagram, να χρησιμοποιηθεί με δύο βασικούς τρόπους:

Ο πρώτος είναι μέσω της καρτέλας πλοήγησης. Πατώντας το εικονίδιο «χάρτης» που προστέθηκε πρόσφατα στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας πλοήγησης, μπορείτε να ανακαλύψετε δημοφιλή μέρη με hashtag για διάφορες κατηγορίες επιχειρήσεων και τουριστικών αξιοθέατων και προορισμών κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να αναζητήσετε τον προορισμό που θέλετε απευθείας μέσω hashtag. Οι επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σας και έχουν κάνει δημοσιεύσεις χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο hashtag που αναζητάτε, εμφανίζονται στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Η λειτουργία αναζήτησης στο χάρτη ενεργοποιείται για πρώτη φορά, μόνο σε ορισμένες χώρες, μεταξύ των οποίων είναι η Ιταλία, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία, αλλά η λειτουργία της πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες μελλοντικά.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ