Ένας 84χρονος συνταξιούχος στην Ινδία, έκανε παράνομα 12 δόσεις εμβολίου για τον Covid-19 μέσα σε ένα χρόνο


 

Σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, ο Brahamdev Mandal έκανε τις 12 δόσεις εμβολίου, μέσα σε διάστημα μόλις 11 μηνών. Μάλιστα, δύο δόσεις από αυτές, τις έκανε μόλις μέσα σε μισή ώρα, την ίδια μέρα.

Ο λόγος; Να «δυναμώσει» και να απαλλαγεί όπως είπε, από τα αρθριτικά του.

Ο 84χρονος είπε ότι ήθελε να δυναμώσει για να αντέξει στην πανδημία ενώ παράλληλα, ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια του θεράπευσαν τον πόνο στις αρθρώσεις που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Ο φανατικός εμβολιαστής κατάφερε να εξαπατήσει τις αρχές και να κάνει όλες αυτές τις δόσεις, χρησιμοποιώντας διαφορετικές ταυτότητες, πράγμα που τον φέρνει αντιμέτωπο με σωρεία κατηγοριών επί του παρόντος.

«Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Είναι πολύ ωφέλιμο. Η κυβέρνηση έκανε τρομερά βήματα, καθώς τα εμβόλια βοηθάνε και με τον πόνο στη μέση, κάντε τα», λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, εννέα από τις δόσεις που έκανε, τα έκανε χρησιμοποιώντας τη δική του ταυτότητα.

Μιλώντας στο BBC, ο κ. Mandal είπε ότι ταξίδεψε σε πολλά εμβολιαστικά κέντρα, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις – έως και 62 χιλιόμετρα μακριά, προκειμένου να κάνει την «πολυπόθητη» δόση του.

«Πρόκειται για παραβίαση του κανονισμού για τα εμβόλια για τον Covid-19. Τις δόσεις τις έκανε στο διάστημα μεταξύ 13 Φεβρουαρίου 2021 και 4 Ιανουαρίου το 2022», δήλωσαν οι αρχές.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ