Νωρίτερα διέρρευσε email σύμφωνα με το οποίο το κατάστημα του ΙΑΝΟΥ επί της οδού Σταδίου αντιμετωπίζει τους αστέγους με … βρεγμένες μοκέτες και σειρήνες!


Πρακτική που θυμίζει εκείνα τα πλαστικά καρφιά που οι ιδιοκτήτες καρφώνουν στα περβάζια των κτιρίων προκειμένου να αποτρέψουν τα περιστέρια να σταθούν στα συγκεκριμένα σημεία μας θυμίζει ο ΙΑΝΟΣ.

Ντροπή για την απάνθρωπη αντιμετώπιση ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος από ανθρώπους που προάγουν πολιτισμό. Εκδηλώσεις, βραδιές ποίησης, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων … και έτσι απλά “πηγαίνει περίπατο” ο πολιτισμός σας.

Το mail: 

Θέμα: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ… 

Καλησπέρα κ. ****

Εύχομαι το μήνυμά μου να σας βρίσκει καλά. Ενημερώστε τους θυρωρούς να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το μέγαρο…… Εμείς χθες τους το είπαμε και μάλιστα πλύναμε τη μοκέτα για να είναι βρεγμένη η περιοχή Προφανώς αργά το βράδυ ξανά επέστρεψαν… αν δείτε προσεχτικά τη μοκέτα θα διαπιστώσετε ότι κοιμούνται στα βρεγμένα…. Τη βδομάδα που μας πέρασε είχα ένα RDV με τον υπεύθυνο των ΙΕΚ *** όπου από το Φθινόπωρο θα βρίσκονται στο κτήριο δίπλα μας… σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν να το φτιάχνουν για να εγκατασταθούν και όπως μου είπε θα έχουν security, συνεπώς όλη η προίκα των άστεγων θα έρθει σιγά σιγά σε μας Φοβάμαι ότι οι θυρωροί δεν θα κάνουν κάτι… Από τη στιγμή που λέμε ότι το κτήριο έχει φύλαξη θα έπρεπε να φροντίζουν για την εικόνα μας. Πληρώνουμε κοινόχρηστα και μάλιστα υψηλά κανονικά η φύλαξη θα έπρεπε να είναι από επαγγελματίες security. Δείτε και ενημερώστε μας. Εμείς από αύριο θα ενεργοποιήσουμε τη σειρήνα…

Ευχαριστώ πολύ, Καλή Κυριακή με υγεία και όλα τα καλά!!! 

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ