Προειδοποίηση για την ύπαρξη Viαgrα και Ciαlis σε σκευάσματα μελιού και προϊόντα με συστατικό το μέλι, απέστειλε ο FDA σε τέσσερις αμερικανικές εταιρείες


 

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) εξέδωσε προειδοποίηση σε τέσσερις αμερικανικές εταιρείες, όταν μετά από εργαστηριακά τεστ αποκαλύφθηκε ότι το μέλι και τα προϊόντα με βάση το μέλι, που πωλούσαν, περιέχουν Viαgrα και Ciαlis.

Το ανωτέρω φάρμακα που προορίζονται να λαμβάνονται υπό την επίβλεψη γιατρού για τη στυτική δυσλειτουργία, μπορεί να γίνουν επικίνδυνα εάν αναμειχθούν με άλλα φάρμακα, σύμφωνα με τον FDA, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα αρτηριακής πίεσης.

Όπως μεταδίδει το nbcnews, οι τέσσερις εταιρείες που έλαβαν προειδοποιήσεις είναι οι US Royal Honey, MKS Enterprise, Shopaax.com και 1am USA Incorporated dba Pleasure Products USA. Η πρώτη εταιρεία πουλά φακελάκια με έγχυμα μελιούκαι ισχυρίζεται ότι μπορεί να ενισχύσει τη«ζωτικότητα και την αντοχή».

Ο FDA δεν ονομάτισε τα συγκεκριμένα προϊόντα που περιείχαν το φάρμακο για τη στυτική δυσλειτουργία, αλλά μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται μέλι, συμπληρώματα διατροφής και μη εγκεκριμένα νέα φάρμακα.

Ορισμένες εταιρείες ισχυρίστηκαν ότι το μέλι και τα προϊόντα με βάση το μέλι που περιείχαν Ciαlis και Viαgrα θα μπορούσαν να προάγουν τη sεξουaλική ενίσχυση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του FDA, οι καταναλωτές αγόρασαν αυτά τα προϊόντα μέσω ηλεκτρονικών αγορών, αλλά ενδεχομένως και σε καταστήματα λιανικής.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ