Μια αυθεντική, βιωματική και γαστρονομική εμπειρία, με τον πρωτογενή τομέα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο


 

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 19:30 μ.μ., o Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου διοργανώνει δίπλα στον ναό της Οκταβίας, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου, Ημερίδα με 7 αναγνωρισμένους ομιλητές και Live Cooking με καλεσμένο τον Chef Μανώλη Παπουτσάκη, ο οποίος φέτος απέσπασε τον τίτλο “Chef της Χρονιάς“.

Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι οι:
Ιωάννης Δούκας – Ακαδημαϊκός του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του ΕΚΠΑ
Μαρία Κατσούλη, Γευσιγνώστρια Κρασιού και Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου – Διευθύντρια του Athena International Olive Oil Competition – athenaiooc
Οδυσσέας Βλαχάβας – Γευσιγνώστης Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου – Σύμβουλος Ελαιοτριβείων
Θάλεια Τσιχλάκη – Δημοσιογράφος Γεύσης
Άρης Κεφαλογιάννης – C.E.O Nutriston AS.
Ιουλία Τζώνου – Υποδιευθύντρια της Αμερικάνικης Σχολής Κλασσικών Σπουδών – Ανασκαφές Κορίνθου

Στον υπαίθριο χώρο του ιστορικού χωριού θα ακολουθήσει Live Cooking με καλεσμένο τον Chef Μανώλη Παπουτσάκη και ιδιοκτήτη των βραβευμένων εστιατορίων “Δέκα Τραπέζια” και “Χαρούπι” στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί του και ο δικός μας Chef Κωνσταντίνος Μπαμπαλίκης, ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου “Αλμυρίκι” στην Αλμυρή Κορινθίας. Οι δύο Chef σχεδιάζουν και παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο και δημιουργικό μενού αποκλειστικά εμπνευσμένο από τις πρώτες ύλες της κορινθιακής γης ενώ θα ακολουθήσει γευσιγνωσία με τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Ακολουθήστε το σχετικό event, εδώ.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ