Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2021 Corinth Exposed Photography Festival 2021 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ / UNDER THE AEGIS Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού / Ministry of Culture and Sports

Ημερίδα Φωτογραφικοί Διάλογοι 2021


 

Ένα κορυφαίο γεγονός του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2021 είναι η Ημερίδα “Φωτογραφικοί διάλογοι”. Με την εξαίρετη επιμέλεια του καλλιτεχνικού Διευθυντή Αναστάση Πρωτοπαπά δημιουργούμε μια συνάντηση σημαντικών και ανερχόμενων φωτογράφων, που παρουσιάζουν το έργο τους. Για αυτούς που ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους και να δουν την φωτογραφική τους δουλειά.

Η ημερίδα θα κλείσει με την τιμητική για ακόμα μια φορά του φωτογραφικού Portal Photologio και τον έναν εκ των Ιδρυτών του κ. Θεόδωρο Στίκγα που θα παρουσιάσει τον φωτογράφο Alexei Siozov.

Θα παρουσιάσουν την δουλειά τους οι φωτογράφοι:
Amy Scofield
Christina Papas
Lars Gustafsson
Lilia Agathou
Nitouche Anthoussi
Lorena Kirk-Giannoulis
Daphne Aslanidi
Alexei Siozov

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
18 Σεπτεμβρίου 2021
20:30-22:30 Ανοιχτό θεατράκι των Global Arts Studios / ΠΙΤ Κόρινθος έναντι Προαστιακού
Κράτηση θέσεως στο 2741073509
Είσοδος ελεύθερη

Η εκδήλωση είναι Υβριδική. Θα υπάρχουν συνδέσεις μέσω ΖΟΟΜ με το εξωτερικό και θα μπορούν και οι ενδιαφερόμενοι που δεν μπορούν να παρευρίσκονται δια ζώσης να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως (online).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2021 που διοργανώνει το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών και υλοποιείται σε συνεργασία με την Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / Corinthian Photography Club και τα Global Arts Studios.

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ