Μια αδιανόητη υπόθεση απάνθρωπης επίθεσης σε εργάτη και μάλιστα από ιερέα είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.


 

Ένας εργάτης στα Βίλια Αττικής, πήγε να ζητήσει να πληρωθεί για τα μεροκάματα που έκανε στη Μονή και ο ηγούμενος τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο! Ο 45χρονος είχε πάει να μονάσει για 15 ημέρες στην Ιερά Μονή που βρίσκεται στα όρια της Αττικής με τη Βοιωτία. Όσο καιρό έμενε εκεί, δούλευε και βοηθούσε σε εργασίες τους μοναχούς.

Αργότερα, πληροφορήθηκε ότι όσοι εργάζονται εκεί πληρώνονται από τον ηγούμενο. Τότε και εκείνος αποφάσισε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του. Ο ηγούμενος του εξήγησε ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο και του ζήτησε να επιστρέψει στο δωμάτιο του.

Όμως ο 45χρονος έφυγε από τη μονή και επέστρεψε μαζί με δύο φίλους του, ζητώντας και πάλι τα μεροκάματά του. Λίγη ώρα αργότερα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο ηγούμενος πυροβόλησε με την καραμπίνα τον άνδρα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νίκαιας, όπου του αφαίρεσαν την βολίδα. Ο Ηγούμενος αρχικά εγκατέλειψε την Ιερά Μονή, όμως τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία.

 

 

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ