Το HOG Athena Chapter στην Κόρινθο


 

Την ερχόμενη Κυριακή, 14/5, το HOG Athena Chapter, η λέσχη των ιδιοκτητών μοτοσυκλετών Harley Davidson με έδρα την Αθήνα, προετοιμάζει επίσκεψη στην πόλη μας. Τους μοτοσυκλετιστές, θα υποδεχτεί ο Αντιδήμαρχος Κορίνθου, Τιμολέοντας Πιέτρης, η αρωγή του οποίου υπήρξε καθοριστικής σημασίας για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

Το πρόγραμμα της εξόρμησης, περιλαμβάνει επίσκεψη στην διώρυγα της Κορίνθου, βόλτα στο κέντρο της πόλης μας, επίσκεψη στην Αρχαία Κόρινθο και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο καθώς και σύντομη επίσκεψη στο Κάστρο του Ακροκόρινθου.

Επόμενη στάση στην παραλία Καλάμια για μια αναμνηστική φωτογραφία και συνέχεια στο αγαπημένο μας Escobar Coctel y Cocina για χαλαρό party με φαγητό και μουσική.

Η εκδρομή είναι ανοιχτή σε όλους και μπορείτε να ακολουθήσετε το σχετικό event στο facebook, για να μάθετε περισσότερα!

Εμείς από μεριά μας, ως μέλη του HOG Athena Chapter, προσκαλούμε όλους τους φίλους που αγαπούν τις μοτοσυκλέτες, να παρευρεθούν στην μικρή Κυριακάτική γιορτή μας.
Οι μοτοσυκλέτες, θα παραμείνουν, μετά τις 15:00, για αρκετή ώρα στον πεζόδρομο της Πυλαρινού, όπου μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με όποια τους αρέσει περισσότερο!

Ραντεβού την Κυριακή…

 

 


2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Οι μοτοσυκλέτες, θα παραμείνουν, μετά τις 15:00, για αρκετή ώρα στον πεζόδρομο της Πυλαρινού, όπου μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με όποια τους αρέσει περισσότερο…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο press-crew.gr […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ