Ιδανική για κάθε διαδρομή και επιθυμία : Commuting, μακρυνά ταξίδια, enduro, sport οδήγηση. Όποιο δρόμο κι αν αποφασίσεις να πάρεις με τη νέα Multistrada V4, η εμπειρία είναι μοναδική.


 

Η τέταρτη γενιά της Multistrada είναι πιο ευέλικτη και πιο εύκολη στην οδήγηση από ποτέ. Sport, Travel, Enduro και Urban: τέσσερις απόλυτα ισορροπημένες ψυχές για να κάνουν τη νέα Multistrada V4 αποτελεσματική και απολαυστική σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Έτοιμη για μεγάλες διαδρομές, χάρη στο σύστημα πλοήγησης (full map) που μπορεί να προβληθεί στον πίνακα οργάνων και το καινοτόμο σύστημα ραντάρ, η νέα Multistrada V4 θα σoυ προσφέρει εξαιρετική άνεση οδήγησης και ασφάλεια. Ο σχεδιασμός της νέας Multistrada V4 επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ιταλικού σχεδιασμού. Ένα στυλ που χαρακτηρίζεται από compact γραμμές,  έμφαση στη λεπτομέρεια,  αεροδυναμικές καινοτομίες και επιδίωξη μέγιστης άνεσης για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη.

Η νέα Multistrada V4 επιτυγχάνει νέα επίπεδα χειρισμού, δυναμικής οδήγησης, διαισθητικότητας και ευκολίας χρήσης. Συμπαγές και ευέλικτο, το πλαίσιο και οι αναρτήσεις έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια έντονη αίσθηση ευκολίας οδήγησης και ασφαλούς σταθερότητας σε υψηλές ταχύτητες.  Ευέλικτη και με κέντρο βάρους άριστα τοποθετημένο στο όχημα δημιουργεί μια ευκολία οδήγησης που παρέχει ασφάλεια σε κάθε αναβάτη, σε οποιαδήποτε κατάσταση οδήγησης: από την άνεση μεγάλων αποστάσεων έως την απόλαυση σε εκτός δρόμου διαδρομές, διατηρώντας το σπορ DNA της Ducati.

Η νέα Multistrada V4 έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση στην οδήγηση. Η αεροδυναμική, η απόδοση του κινητήρα και η βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών του πλαισίου συνδυάζονται, για να επιτύχουν εξαιρετική άνεση – σε επίπεδο μείωσης  θορύβου και κραδασμών στο τιμόνι μεγιστοποιώντας την άνεση, ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις, όπως και ο θόρυβος του κινητήρα που διατηρείται στο ελάχιστο χάρη στις μειωμένες ανοχές του κιβωτίου ταχυτήτων.

Ο κινητήρας είναι αποτέλεσμα της σκληρής ομαδικής εργασίας με στόχο την ομαλή απόδοση. Μικρό βάρος και διαστάσεις, ομαλή λειτουργία, ανθεκτικότητα και άνεση. Αυτοί είναι οι πυλώνες που καθορίζουν την καινοτόμο απόδοση του νέου V4 Granturismo. Ένα νέο πρότυπο που έχει σχεδιαστεί για να ανυψώσει το σπορ χαρακτήρα της Ducati σε νέους ορίζοντες χρηστικότητας και στιβαρότητας.

Απολαύστε τη…

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ