Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, προσπαθώντας να απαντήσει αναφέρεται σε τρικάκια (δηλαδή φυλλάδια) που «είχε μοιράσει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιώντας τη σύζυγο του Πρωθυπουργού». Μάλιστα το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε και στη δημοσιότητα το εν λόγω φυλλάδιο, που αναγράφει ότι «στη Μαρέβα αναφερόμαστε ως υπέρκομψη».


 

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται» αναφέρει η κυβερνηυτική εκπρόσωπος και στη συνέχεια προσθέτει:

«Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού (επισυνάπτεται φωτογραφία). Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία».

Για να στηρίξει αυτό το αντεπιχείρημα στη νέα αστυνομική επιδρομή κατά πολιτών, η κυβέρνηση επισυνάπτει το εν λόγω φυλλάδιο ως τεκμήριο:

πληροφορίες: TPP


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ