Μεγάλες Μέρες της Νεμέας | Η μεγάλη γιορτή του Αγιωργίτικου


 

Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας, η μεγάλη γιορτή του Αγιωργίτικου, ξεκινούν την Παρασκευή 2/9 και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 4/9, σε συν-διοργάνωση του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, του Δήμου Νεμέας και του ΑΟΣ Νεμέας.

Για ακόμα μια χρονιά θα απολαύσουμε ένα τριήμερο με πολύ κρασί, βόλτες στα αμπέλια και τα ανοιχτά οινοποιεία της περιοχής που θα υποδεχτούν τους επισκέπτες με γευστικές δοκιμές, ξεναγήσεις άλλα και διάφορες εκδηλώσεις.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 19:00, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ένα ενδιαφέρον masterclass καθοδηγούμενο από τον MW κ. Γιάννη Καρακάση και συναυλία με την σοπράνο κα. Μπέτυ Χαρλαύτη, με τη συνοδεία πιάνου από τον Γιώργο Τσοκάνη και τη συμμετοχή του Πάνου Περιβολάρη (Final Act) στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας.

 

Το Σάββατο 3/9 & την Κυριακή 4/9, ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας θα υποδέχεται το κοινό από τις 11:00 ως τις 19:00, ξεκινώντας την περιήγησή στον κόσμο του κρασιού της Νεμέας με την καθιερωμένη γευσιγνωσία όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μεγάλο αριθμό ετικετών.

Kόστος εισόδου: 5 ευρώ (θα αφαιρείται από τις τυχόν αγορές σας και με την επιστροφή του ποτηριού στο ταμείο)

 

Τα οινοποιεία που θα ανοίξουν για να μας υποδεχτούν στις Μεγάλες Μέρες της Νεμέας είναι:

-Κτήμα Αναγέννηση
-Barafakas Winery
-Cooperative Winery of Nemea
-Gaia Wines
-Κτήμα Καραμήτσος
-Lafazanis Winery
-Lafkiotis Winery
-Κτήμα Βασιλείου-Κτήμα Νέμειον
-Domaine Nikolaou
-Palivou Estate
-Papantonis Winery
-Estate Raptis
-Semeli Estate
-Sellas Winery
-Domaine Skouras
-Κτήμα Πυργάκη
-Σοφία της Φύσης
-Papaioannou Estate
-Opsimos Winery

Σημαντική πληροφορία:
Η πρόσβαση στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχ. Νεμέας είναι ελεύθερη για όλους, όμως για όποιον θελήσει να συμμετέχει στο masterclass ή στην γευστική δοκιμή, ακόμα και στην συναυλία(χωρίς χρέωση) θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας κάνοντας τις απαραίτητες κρατήσεις γιατί οι θέσεις είναι συγκεκριμένες.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ