Ολοκληρώθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2021, με 4 εκπληκτικές εκθέσεις φωτογραφίας και παρουσιάζοντας τους “Φωτογραφικούς Διαλόγους” με κορυφαίους καλεσμένους φωτογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό


 

To κορυφαίο γεγονός του Διεθνούς Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2021, είναι η Ημερίδα “Φωτογραφικοί διάλογοι“. Πρόκειται για μια συνάντηση σημαντικών και ανερχόμενων φωτογράφων, που παρουσιάζουν το έργο τους, με την εξαίρετη επιμέλεια του καλλιτεχνικού Διευθυντή των Global ARTS Studios, Αναστάση Πρωτοπαπά.

Το κοινό που ενδιαφέρεται για την τέχνη της φωτογραφίας, παρευρέθηκε στην ημερίδα  έχοντας την εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν την δουλειά αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες, να ανταλλάξουν απόψεις και να εμπνευστούν.

Σε μια χρονιά τόσο διαφορετική, η εκδήλωση δεν θα μπορούσε παρά να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, έτσι μέσω συνδέσεων ΖΟΟΜ με το εξωτερικό, μπόρεσαν να παρουσιάσουν το έργο τους οι καλλιτέχνες αλλά και να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, που δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρίσκονται δια ζώσης.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του φωτογράφου Alexei Siozov από τον κο. Θεόδωρο Στίκγα – συνιδρυτή του φωτογραφικού Portal Photologio.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ